Tan Organic

Tan-Organic


TanOrganic uit Ierland is het eerste en enige EcoCert gecertificeerde self-tan merk ter wereld. TanOrganic zelfbruiners geven een zeer natuurlijke teint en hebben geen 'chemisch' luchtje.
De Aloë Vera-rijke TanOrganic producten helpen ook om fijne lijntjes en rimpels te verminderen omdat ze de huid actief voeden. TanOrganic producten zijn all-natural, vegan,
Ecocert gecertificeerd, dierproefvrij (Leaping Bunny gecertificeerd) en ze gebruiken eco-vriendelijke glazen flacons.
TanOrganic is een award winning merk met zelfbruiningsproducten en maakt gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten Eco-gecertificeerd zelfbruiningsmerk in de wereld.

De natuurlijke ingrediënten van TanOrganic werken mild op uw gezicht en lichaam om prachtige bruiningsresultaten te leveren. 
De producten zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen die er mooi uit willen zien en zich zelfverzekerd willen voelen, 
maar willen weten dat de producten die ze gebruiken geven om het milieu.
TanOrganic combineert de hoogste kwaliteit natuurlijke zonnebank- en huidverzorgingsingrediënten die perfect zijn samengesteld om u een natuurlijk ogende, 
streepvrije kleur te geven. De rijke Aloe vera-producten helpen ook om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, omdat ze de huid voeden en zorgen voor een perfecte vervaging, in tegenstelling tot traditionele watergebaseerde zelfbruiners.

Tan Organic haalt enkele van de beste ingrediënten uit de hoeken van de wereld van ethisch gerunde producenten. Zij zullen nooit testen op dieren en alle producten zijn dus dierproefvrij. Ze zorgen voor het milieu en  geven ook terug aan de gemeenschap via hun ondersteuningsprogramma voor goede doelen. Ze verhogen het bewustzijn over de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Tan Organic geeft om mensen, dieren en het milieu. Wanneer u een TanOrganic-product koopt, ondersteunt u hun waarden en zij danken u hiervoor.

Geformuleerd voor alle huidtypes, en ideaal voor mensen met een gevoelige huid, Tan Organic is geschikt voor elke huidskleur en omdat het het best wordt toegepast in lichte lagen kan je de kleur intensiteit opbouwen naar je eigen behoeften. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Tan Organic Natuurlijke Zelfbruinende Olie 100 ml.
Tan Organic Natuurlijke Zelfbruinende Olie 100 ml.
(0)
€ 38,95
stuk

Laatst bekeken producten