Orthomentaal

Wij gaan voor gezond en natuurlijk 
OOK JIJ VERDIENT 100 PROCENT NATUURLIJKE, EERLIJKE EN DUURZAME (VERZORGINGS) PRODUCTEN!

Hoe zijn we begonnen?
Orthomentaal is in 2017 gestart door twee bewuste drogisten en hun grote voorliefde voor en kennis van eerlijke, natuurlijke, biologische en duurzame supplementen en verzorgingsproducten. Eén van hen heeft een studie Psychologie gevolgd en daaruit volgend is het idee geboren om een aantal 100% natuurlijke, zeer specifieke, unieke en goedgekeurde ( KOAG-KAG) voedingssupplementen voor de mentale gezondheid te maken.  

Private Label

We hebben naast het gebruik van 100% natuurljke orthomoleculaire grondstoffen ook gekeken hoe we onze supplementen zo milieuvriendelijk mogelijk kunnen verpakken.
Onze hersluitbare zakken zijn voedselveilig en ook recyclebaar.
Ze worden gemaakt van BPA-vrij materiaal en speciaal geschikt voor het verpakken van onze supplementen binnen de regels en veiligheidsnormen van de EU. 
Onze enveloppen zijn FSC gecertificeerd en millieu vriendelijk. Ze zijn gevoerd met luchtkussens, daardoor zeer licht en gaan via benzine besparende brievenbuspost, waardoor deze niet speciaal door een koerier afgeleverd hoeft te worden.
Daarnaast zijn onze etiketten niet gemaakt van kunststof, maar van transparant papier en daardoor minder belastend voor het milieu.

 Laatst bekeken producten