NAILBERRY

Nailberry Nagellak geeft je nagels een prachtige gezonde manicure met respect voor het milieu en de natuur.
Nailberry nagellak streeft met haar 12-free en Vegan formule naar een gezondere manicure voor mens en natuur! Hun doorbraakformulering l'Oxygéné, gelanceerd in 2015, laat lucht en water door naar je nagels, waardoor een ademende en niet-occlusieve film ontstaat. Op deze manier worden vergeling en uitdroging van de nagels gereduceerd tot bijna niet aanwezig. Daarnaast is de geur van deze prachtige duurzame en dierproefvrije nagellak bijna nihil in verhouding met andere nagellakmerken. En dat allemaal zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit! Kleur je nagels gezond met Nailberry Nagellak!
Benieuwd hoe Nailberry is begonnen? Lees hier het hele verhaal.
Nailberry is in 2012 opgericht door Sonia Hully die begon met een kleine nagelstudio in Chelsea Londen en groeide al snel uit tot een en Awardwinning en exclusief merk met meerdere prijzen bekroonde premium nagellak. Toen Sonia merkte dat haar spraakmakende klantenkring droge en beschadigde nagels bleef ervaren, of het nu het gevolg was van hun levensstijl, vervuiling of van de semi-permanente gelmanicures, ging ze over tot het ontwikkelen van een reeks polijstmiddelen die hun zorgen konden helpen bestrijden. Het resultaat was het bekroonde assortiment L’Oxygéné. Met behulp van de nieuwste gepatenteerde technologie levert het L’Oxygéné-assortiment kleur in een gezondere manicure. Rijk gepigmenteerd voor een professionele kwaliteit kleur en glanzende afwerking gecombineerd met het duurzame, gepatenteerde "Twofold weekmaker" die de flexibiliteit en schokbestendigheid van je nagellak verhoogt.
Kortom, de prachtige natuurlijke, ademende nagellak van Nailberry is 100% vegan en halal gecertificeerd, vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten en bevat geen gluten, alcohol en parabenen. Dus je vindt absoluut geen formaldehyde, ftalaat (inclusief DB), tolueen, xyleen en geen synthetische kamfer maar ook geen formaldehydehars, parabenen, ethyl-Tosylamide, trifenylfosfaat, alcohol, gluten en dierlijke bijproducten in de nagellak van Nailberry. Oh, en natuurlijk breng je de nagellak heel gemakkelijk streeploos aan en drogen je nagels ook nog eens supersnel. Alle natuurlijke en Vegan nagellak van Nailberry koop je snel en veilig online bij Beternaturel.nl.


Eigenschappen van het merk NAILBERRY
 • Natuurlijke en 100% vegan nagellak
 • Vrij van de 12 grootste chemische ingrediënten
 • Ademende en vocht doorlaatbare nagellak
 • Diervriendelijk en halal gecertificeerd
 • Vrij van gluten, alcohol en parabenen
 • Uniek aanbod aan kleuren en verzorgingsproducten

  Awards

        
   

     Laatst bekeken producten