Jack N' Jill

Jack-N-Jill
Jack N' Jill heeft een assortiment natuurlijke verzorging voor baby´s, peuters en jonge kinderen - veilig, leuk en milieuvriendelijk!
Jack N' Jill is een Australisch familiebedrijf, opgericht in 1949 te Melbourne. De producten worden nog steeds gemaakt in Australië, maar inmiddels geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld.

Zoals zoveel prille ouders maakte de huidige generatie eigenaren van Jack N' Jill zich zorgen na de geboorte van hun eerste kind. Vooral vanwege de milieuproblemen, de effecten daarvan op de toekomst van hun kind.
Ze werden zich meer en meer bewust en gingen zich afvragen aan welke additieven en chemicaliën kinderen werden blootgesteld.
Ze kwamen tot de ontdekking dat de keuzes in mondhygiëne en persoonlijke verzorging in de vroege kindertijd te wensen overliet.
Met hun farmaceutische achtergrond begon Jack N' Jill met het formuleren van de absoluut veiligste producten voor hun eigen kinderen en de uwe.
Daarom hebben ze alle natuurlijke producten met biologische ingrediënten geformuleerd en, waar mogelijk, de verpakking zo ontworpen dat deze minimaal, recyclebaar en BPA-vrij is.

 

       Laatst bekeken producten