INIKA organic

INIKA Organic Make-Up
Biologische, 100% natuurlijke & 100% vegan, halal & cruelty free make-up voor iedere vrouw

INIKA is in 2006 ontstaan, geboren uit een behoefte om te ontgiften  en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertouwelijk biologisch en vegan make-up merk.
Biologische, 100% natuurlijke & 100% vegan, halal & cruelty free make-up voor iedere vrouw

INIKA is in 2006 ontstaan en is sindsdien op de markt gezet als een zeer vertouwelijk biologisch en vegan make-up merk. INIKA is er trots op dat zij in die tijd een wereldwijd erkend en vertrouwd merk zijn geworden voor biologische en natuurlijke make-up. 
INIKA is geboren uit een behoefte om te ontgiften. Bewuste consumenten verwijderden al schadelijke chemicaliën uit hun huizen en voeding, en vervingen ze door gezonde, pure en natuurlijke alternatieven. Als het op make-up aankwam , was er geen gezonde optie.
Een pionier in biologische make-up met gezonde ingredienten die goed zijn voor mens en dier. Kwaliteit is het belangrijkste. Alle ingredienten zijn ethisch verantwoord, natuurlijk en vervaardigd van botanicals en mineralen. INIKA is een australisch merk, met AWARD winnende producten, geliefd door vrouwen en mannen van over de gehele wereld.
Het verschil van INIKA Organic Make-up
De producten van Inika zijn gecertifieerd biologisch, 100% natuurlijk, op basis van mineralen, vegan, cruelty free en gifvrij!. De filosofie van Inika is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind INIKA. Mooi zijn is meer dan alleen maar hoe je eruit ziet. Het is holistisch, van de voeding die jij consumeert tot de zuurstof die jij in ademt.
Met INIKA, kun jij met veel zelfvertrouwen de dag beginnen, jezelf blijven, op je best zijn zonder enige compromis te moeten stellen.
De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van Inika is simpel. Het gehele assortiment van Inika is gezond en veilig. Mooi is gezond!
INIKA IS 100% natuurlijk, net als jij
Zo zacht en zo uniek, INIKA Organic voelt licht en gewichtloos aan op je huid. Ontworpen om een gezonde huid te hydrateren en te voeden voor volledig vertrouwen, onze geavanceerde botanische formules zijn vrij van synthetische chemicaliën en vrij van schade. Onze producten zijn gecertificeerd biologisch, veganistisch, halal en vrij van wreedheid voor extra gemoedsrust.
Maak kennis met onze hero-ingrediënten
We houden van natuurlijk voedende ingrediënten en dat geldt ook voor onze groeiende stam INIKA Organic-fans. INIKA Organic maakt gebruik van de beste Australische botanicals en pure mineralen om make-up te produceren die voor je huid zorgt en uitstekend presteert. INIKA-ingrediënten voeden de huid op een kalmerende manier en zijn tegelijkertijd heilzaam.
Certificaten
      

                                                                                                                                                                                                             
 We garanderen dat onze producten vrij zijn van de volgende ingrediënten: 
 • Geen petro chemicalien, syntetische substanties of minerale olien 
 • Geen dierlijke ingredienten 
 • Geen talk of bleek oxychloride 
 • Geen parabenen (Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Isobutylparaben en Propylparaben) 
 • Geen syntetische geuren en kleuren 
 • Geen gluten of lactose 
 • Geen polyethyene glycol (PEG) 
 • Geen polysorbate 20 
 • Geen sulfaten (SLS, Sodium Coco Sulfate, Ammonium Lauryl Sulphate 
 • Geen schadelijke vulstoffen 
 • Geen gluten of lactose 
 • Geen antimicrobiële middelen geproduceerd uit niet-organische bronnen 
 • Geen chelaatvormers op basis van EDTA en zijn zouten 
 • Geen ethanolamiden (bijv. Cocamide DEA, cocamide MEA)  
 • Geen polysorbaten (bijv. Polysorbaat 20) 
 • Geen vetketenig bronmateriaal van petrochemische oorsprong 
 • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten 
 • Geen polyethyleenglycol (PEGS) 
 • Geen schadelijke conserveermiddelen zoals parabenen en natriumbenzoaat
 • Geen chemisch gesynthetiseerde zonnefilters
Waarom gecertificeerd biologisch?
De ingrediënten zijn natuurlijk, eenvoudig en luxueus. INIKA gebruikt waar mogelijk Certified Organic, in meer dan tweederde van het assortiment, en kunnen de herkomst van alle ingrediënten vol vertrouwen traceren naar hun bronnen.
De ingrediënten worden in de natuur gevonden en zijn onaangeroerd door kunstmeststoffen en synthetische chemicaliën. Ze worden ook op een milieuvriendelijke manier gewonnen, waarbij het gebruik van hernieuwbare bronnen wordt gemaximaliseerd en het verbruik van energie, bodem en water wordt geminimaliseerd.
De producten van INIKA Organic hebben een rigoureus inspectie- en testproces ondergaan om hun Certified Organic-status te behalen. Ingrediënten worden bij elke stap terug naar het bronpunt gecontroleerd - van elke boerderij, magazijn en productiefaciliteit waar ze doorheen zijn gegaan. Daarom, wanneer u deze symbolen op onze producten ziet, kunt u er zeker van zijn dat ze puur en veilig zijn.
Terwijl INIKA groeit en evolueert, zoekt INIKA voortdurend naar manieren om nog meer gecertificeerde biologische ingrediënten in het assortiment op te nemen. INIKA weet dat gezonde ingrediënten de sleutel zijn tot een betere, mooiere huid.Laatst bekeken producten